Actualitat 1r Congrés Internacional sobre cercles de suport i responsabilitat

1r Congrés Internacional sobre cercles de suport i responsabilitat

1r CONGRÉS INTERNACIONAL SOBRE CERCLES DE SUPORT I RESPONSABILITAT (COSA)
20, 21 DE NOVEMBRE 2014 – BARCELONA
Aquest Congrés,  s’organitza en el marc del projecte Europeu Circles4EU que té l’objectiu de potenciar la implementació dels Cercles de Suport i Responsabilitat , una pràctica innovadora de suport i seguiment de persones que inicien la seva vida en llibertat després de complir una pena de presó per haver comès un delicte sexual.
El programa compta amb la participació de Harry Nigh (Canadà), fundador dels COSA, així com també d’acadèmics, tècnics i voluntaris d’arreu d’Europa que actualment estan treballant en la recerca, desenvolupament i implementació d’aquesta pràctica restaurativa. 
El Congrés és una oportunitat per aprendre com i perquè funcionen els Cercles així com també per identificar els elements que són clau per a una bona implementació tenint en compte la diversitat de contextos legals, socials i culturals que es poden trobar en cada país. 
Programa i inscripció (gratuïta): www.circles4.eu/default.asp?page_id=180 
Web del projecte Circles4EU : www.circles4.eu/default.asp?page_id=133
Projecte Circles 4EU en el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya: justicia.gencat.cat/ca/departament/projectesinternacionals/serveis_penitenciaris/circles_4eu/
Informació breu sobre els Cercles de Suport i Responsabilitat: restaurativa.cat/cercles-de-suport-i-responsabilitat/

Sin comentarios

Responder