Videos

Videos

Video del projecte de pràctiques restauratives:
Un grup de mestres, treballadors socials i policies de Palma van participar en un projecte de dos anys, sobre pràctiques restauratives, amb la ciutat anglesa de Hull. Com a part del projecte, hem fet un vídeo que pens que us pot agradar.
Us n’envio els vincles:
Mediación y justicia restaurativa en España.  Una sessió de formación virtual de la UNED sobre justicia restaurativa
Justicia restaurativa: Otro modelo de hacer justicia. Una taula rodona sobre justicia restaurativa organitzada per la Fundació Pablo VI amb la participació  de Andrés Martínez Arrieta (Magistrat de la sala II del Tribunal Suprem), Antonio del Moral Garcia (Fisciscal de la Sala 2 del Tribunal Suprem), Pilar Sanchez Alvarez (Advocada i mediadora)
Presentació del llibre “Los ojos del otro” sobre les trobades restauratives entre víctimes i ex-members d’ETA. Especialment rellevants les intervencions de Esther Pascual (mediadora) Maixabel Lasa (víctima), Luis Carraco (ex-membre d’Eta en la veu de Txabi Etxebarría) i d’Alberto Olalde (mediador): http://www.youtube.com/watch?v=Q6wNR00RJTc&feature=share&list=PLC64529FDA5D89AE5&index=42 (intro en Euskera però la resta en castellà).
Charla de William Ury en TED sobre mediación y resolución de conflictos. 
William Ury: el camino del “no” al “sí”
Para encontrar una salida a los conflictos más enquistados: salir al balcón o cómo encontrar el 18º camello. Tambien incluye una visión peculiar sobre cómo resolver el conflicto en el oriente medio (ingles con subtítulos en castellano) http://www.ted.com/talks/william_ury.html (transcripción integra disponible: http://www.ted.com/talks/william_ury/transcript